Készítsd el te is a franciák nagy kedvencét: Macaron készítő tanfolyam
Minden, amit a Macaron-ról tudni kell
Mi is az a Macaron?
A macaron (vagy makaron) tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt vagy őrölt mandula és ételszínezék (esetünkben például 70%-os csokoládé, mák vagy pisztácia) felhasználásával készülő édes sütemény. A két korongot általában vajas krémmel vagy lekvárral ragasztják össze.
Velence környékén kezdett kialakulni a 14-15. században. Neve az olasz maccarone vagy maccherone szóból ered; akkoriban ez a szó bármilyen apró, tojásfehérjéből és darált mandulából készülő édességet jelenthetett. Később Franciaországban vált ismertté, és mára az egyik legjellegzetesebb francia cukrásztermék lett.
A 3,5 órás sütő kurzus keretében elkészítjük a legdivatosabb édességek mini-királyát a francia Macaront, alternatív liszttel, mesterséges színezékek nélkül, ráadásként a kurzus végén mindenki hazaviheti csodás Macaron kollekcióját!
Az EASE Therapy Macaron Kurzusát azoknak szánjuk, akik azt sem tudják mi fán terem a fakanál, vagy épp mesterfokon főznek, de most brillírozni szeretnének valami újdonsággal barátaik, családjuk és persze saját maguk előtt is, szeretnének finom, de egészséges édességeket fogyasztani, de várjuk azokat is, akik az édesszájú lisztérzékenyek széles táborába tartoznak!
Előzetes bejelentkezés e-mailben lehetséges, amit a vásárlást követő visszaigazolásban megtalálsz. Az ajánlat 1 fő részére szól. 10 napon belüli lemondás nem lehetséges, ez a kedvezmény feltétele. Kurzusok választhatók hétköznap 18 órától, ill. hétvégén 11 és 17 órától.
Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.
Elfogadott fizetési módok:
Nincsen |
|
Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.